Atelier

Marc van Mil aan het werk in zijn atelierHet reparatieatelier van Unisono Blaasinstrumenten vormt het hart van het bedrijf.

In 1985 startte Marc van Mil als leerling reparateur bij Mary-Holland in Eindhoven. Na drie jaar heeft hij zelfstandig een reparatieatelier opgezet in ’s-Hertogenbosch. In 1990 verhuist hij naar Kerkdriel om een winkel te beginnen in verkoop en reparatie van blaasinstrumenten en bijhorende accessoires.

Unisono Blaasinstrumenten is geboren!

Willy vd Pol aan het werk in het atelier van Unisono

In 1999 komt Willy van de Pol bij Unisono werken. Ook zij heeft al een aantal jaren ervaring in het repareren van blaasinstrumenten. Willy heeft zich gespecialiseerd in het koper en Marc in het hout. Door deze specialisaties en het gevoerde beleid, onderscheidt Unisono zich met een zeer hoge service.

In het modern ingerichte atelier van Unisono kan men terecht voor het vervangen van een waterklepkurkje tot een complete revisie van een saxofoon. Er wordt gewerkt met originele onderdelen en topkwaliteit producten, het hoge serviceniveau van Unisono is hiermee altijd gegarandeerd.

Omdat we snappen dat u uw instrument niet lang kan missen, worden kleine reparaties veelal direct uitgevoerd. Grote reparaties worden vooraf met u besproken, waarbij vaak al een inschatting wordt gemaakt van de tijdsduur en kosten. Tevens is het mogelijk om gerepareerde instrumenten met de post te ontvangen.