Onderhoud / Inventarisatie instrumentarium

Written by Unisono on . Posted in Nieuwsberichten-1

Voorlichting Onderhoud en Inventarisatie instrumentarium!!!

Naast het jaarlijkse onderhoud is het belangrijk om ook door het jaar heen je instrument goed te behandelen. Wij geven graag voorlichting aan de gehele vereniging over wat je wel en wat je vooral niet zelf kan doen.

Deze voorlichting combineren we eventueel met een complete inventarisatie van het gehele instrumentarium waarbij we alle instrumenten bekijken en beoordelen. Welke is nog goed, welke heeft onderhoud nodig en welke is (op termijn) aan vervanging toe. De resultaten van deze inventarisatie werken we uit in een rapport. De kosten voor het advies, de inventarisatie en een uitgewerkt rapport bedragen € 75,-. Hierna weet je precies waar je aan toe bent en kunnen eventuele investeringen meegenomen worden in het beleid en de begroting van de vereniging. Daarnaast zijn alle leden op de hoogte hoe ze zelf hun instrument het beste kunnen behandelen. Mocht je besluiten over te gaan tot aanschaf en / of onderhoud van uw instrumenten bij Unisono, dan vervallen deze kosten bij een besteding van € 500,-.

Meer weten over ons advies, de inventarisatie of wat je kunt verwachten van ons rapport? Neem dan gerust contact met ons op!

info@unisono.nl
0418 – 633 533

Nieuwsbrief

Binnenkort bij ons: Selmer Limited Edition altsaxofoon!

lees verder

Facebook

Vind ons op Facebook!